SHARE

Op de E3 in Los Angeles kondigde Konami officieel PES 2017 aan. De ontwikkelaar toonde daar voor het eerst de PES 2017 trailer. Wanneer de voetbalgame in de winkel verschijnt is momenteel nog niet duidelijk, maar verwacht wordt dat dat in september zal zijn.

PES 2017 trailer – Wat is nieuw

Konami doet er alles aan om de concurrentie met EA Sports weer aan te gaan om wie de beste voetbalgame heeft. Mede daardoor zijn er vele veranderingen doorgevoerd in de game. Welke dat zijn bespreken we in de tekst hieronder.

Real Touch

Het nieuwe Real Touch-systeem zorgt er voor dat het aannemen, dribbelen en passen per speler anders aanvoelt. Dat is met name merkbaar bij kleine spelers als Santi Cazorla en iets grotere spelers als Mesut Özil. Dat de passing een stuk realistischer is komt door dat het uitmaakt hoe hard de bal wordt geraakt, met welk deel van de voet en met welke snelheid een speler loopt. Hierdoor voelt PES 2017 veel vrijer en geeft het meer controle.

Keepers

Doelmannen zijn op de schop genomen, zoals te zien is in de PES 2017 trailer. Nadat dit jarenlang een hekelpunt was van menig PES-speler lijkt Konami nu op de goede weg te zijn. Keepers reageren veel realistischer op een bal die richting doel komt en kan deze op veel meer manieren verwerken dan ooit te voren.

Kunstmatige intelligentie

De grootste verandering is misschien wel de kunstmatige intelligentie. De AI reageert veel beter op hoe jij als speler te werk gaat. De AI tegenstander leert zelfs van jouw spel en past daar haar tactiek op aan. Speel jij bijvoorbeeld alles over de vleugels? Dan worden deze extra gedekt. Of maak jij overmatig gebruik van een sterspeler als Antoine Griezmann dan levert dat dubbele mandekking op.

Officiële PES 2017 trailer

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY