SHARE

EA Sports laat langzamerhand steeds meer doorschemeren over de nieuwe aanstaande FIFA game. Zo presenteerde het onlangs de FIFA 17 trailer voor de aankomende voetbalgame. FIFA 17 zal ergens eind september in de winkel liggen voor alle platformen.

FIFA 17 trailer – Wat is nieuw

In de FIFA 17 trailer worden vier onderwerpen besproken die een grote verandering zullen krijgen in de nieuwe versie van de voetbalgame. Deze bespreken we vast in de tekst hieronder.

Physicial Play – Overhaul

Dit houdt in dat het fysieke spel uit de game helemaal op de schop gaat. EA Sports heeft er voor gekozen om met de nieuwe Frostbite engine dit in zijn geheel aan te pakken. Denk hierbij aan hoe duels tussen aanvallers en verdedigers worden aangegaan en hoe het lichaam hierin gebruikt wordt.

Active Intelligence System

Spelers zullen nu vooral slimmer weglopen bij hun tegenstander. Zo zie je in de trailer dat Marco Reus een soort van schijnbeweging maakt voordat hij wegloopt bij zijn verdediger. Hierdoor kan een aanvaller meer ruimte pakken in de richting van de goal. Waardoor een kans nog effectiever kan zijn.

New Attacking Moves

Aanvallend kun je nu op nog meer manieren een doelpunt maken. Dit heeft te maken hoe een speler de bal klaar legt voor zichzelf of een medespeler en deze in het doel schiet, volleyt of kopt. Hierdoor kun je in de toekomst nog mooiere doelpunten maken. Ook kun je nu op nog meer manieren een tegenstander het bos in sturen.

Set Piece Rewrite

De manier van hoe vrije trappen en corners genomen worden is door EA Sports in zijn geheel veranderd. Voortaan kun je veel preciezer een bal plaatsen en hangt het niet alleen af van een portie geluk, zoals het veelal gelde in FIFA 16.

Officiële FIFA 17 trailer

SHARE
Previous articleEK liedjes
Next articleFIFA 17 The Journey

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY