SHARE

FIFA 17 The Journey is een heel nieuw speltype in de FIFA-reeks van EA Sports. Hierbij kruip jij in de huid van Alex Hunter een wereldster in wording. Jij begeleidt en speelt met de toekomstige ster vanaf de periode dat hij aantreed in de wereld van het professionele voetbal.

Alex Hunter – FIFA 17 The Journey

Elke keuze die jij maakt heeft invloed op het leven en de carrière van de speler. Hoe jij reageert op de manager, de pers en je teamgenoten heeft allemaal een gevolg. Maak bijvoorbeeld kenbaar hoe jij er over denkt dat je niet in de basis staat. Kies jij dan voor je persoonlijke doel of stel jij je beschikbaar voor het team.

Dankzij de Frostbite engine zul je nu ook deelnemen aan meetings op kantoor, gesprekken in de kleedkamer, interviews met de pers en maak je zelfs het persoonlijke leven van Hunter mee.

Jij bepaalt dus echt zelf hoe de carrière van Hunter er uit zal zien. Bepaal bij welke club jij je debuut maakt en maak keuzes rondom je transfers. Zodat je uiteindelijk bij jouw droomclub terecht komt. Hopelijk is dat voor jou in de Premier League bij bijvoorbeeld Chelsea, Manchester United, Liverpool et cetera. Want onlangs werd bekend dat enkel de Premier League zal verschijnen in deze spelmodus.

Kijk jij er al naar uit om met Hunter in de voetstappen van grote vedettes als Van Basten, Ronaldo, Bergkamp, Zidane, Figo, Ronaldinho of Messi te treden? Koop dan FIFA 17 bij de release.

FIFA 17 The Journey Trailer

SHARE
Previous articleFIFA 17 Trailer
Next articlePES 2017 trailer

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY