SHARE

FIFA 16 is uit! Producent EA Sports heeft de nieuwe FIFA 16 24 september gelanceerd. FIFA wordt door vele gamers gezien als de beste voetbalgame die er bestaat. Ook nu zijn er weer wat dingen veranderd in FIFA 16. Wat allemaal? Je vind hier alles over FIFA 16!

Over FIFA 16 – de features

De grootste verbetering van FIFA 16 ten opzichte van FIFA 15, is de toevoeging van het vrouwenvoetbal. Maar daarnaast heeft EA Sports het alom bekende spel ook verbeterd op de punten die al bekend waren uit de eerdere versies. FIFA 16 is nog een stukje realistischer geworden dan FIFA 15; verdedigers hebben niet meer de extreem grote draaicirkel als in FIFA 15, de middenvelders jagen veel scherper op de bal en kunnen zeer verfijnde passes versturen en voor de aanvallers zijn er een aantal nieuwe trucjes toegevoegd. Een andere toevoeging in FIFA 16 is dat je altijd een aantal opties in beeld krijgt als je op de rechterknuppel klikt. Bijvoorbeeld een LT+X (voor PlayStation) voor een stift als je alleen op de keeper afloopt.

FIFA 16 voor PC, PS4, PS3, Xbox One en Xbox 360

Op 24 september wordt de nieuwe game van EA Sports gelanceerd op de volgende consoles:
  • FIFA 16 voor PC
  • FIFA 16 voor PS4
  • FIFA 16 voor PS3
  • FIFA 16 voor Xbox One
  • FIFA 16 voor Xbox 360

FIFA 16 ultimate team

Ook is in FIFA 16 Ultimate Team weer terug. Echter is er iets nieuws toegevoegd aan Ultimate Team: Draft. In Ultimate Team Draft krijg je de mogelijkheid om zelf je team samen te stellen, waarbij het de kunst is om een perfect uitgebalanceerd team samen te stellen. Je begint met het kiezen van een captain, waarbij je kunt kiezen uit vijf topspelers. Daarna ga je de 23-koppige selectie samenstellen, ook hierbij krijg je per positie om te kiezen uit een vijftal spelers. Kies je voor de spelers met de hoogste beoordeling of ga je voor een zo hoog mogelijke teamgeest? Met dit speltype krijg je tevens de mogelijkheid om te spelen met topspelers. Om mee te kunnen doen aan Ultimate Team Draft betaal je een entry fee van 15.000 munten, 300 FIFA-punten of 1 draft-token. Draft tokens kun je verkrijgen uit de FUT-pakketten.

FIFA 16 ratings

De FIFA 16 ratings verschillen niet veel met de FIFA 15 ratings. Tot de tien beste spelers van FIFA 16 behoort één Nederlander: Arjen Robben. Ook hebben we de grootste talenten in FIFA 16 en de top 20 vrouwen uit FIFA 16 op een rijtje gezet.

FIFA 16 career mode

Ook in FIFA 16 zit natuurlijk het speltype career mode, zoals we gewend zijn. EA Sports heeft een aantal nieuwe functies toegevoegd in het speltype carrière (alleen beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One). In FIFA 16 career mode kun je met je team in de voorbereiding op het nieuwe seizoen deelnemen aan toernooien. Ook is het mogelijk om spelers te trainen in FIFA 16 career mode, verhoog de marktwaarde van jonge talenten bijvoorbeeld op deze manier. Daarnaast zullen in FIFA 16 career mode commentatoren ingaan op verhalen die op dat moment spelen, zoals het debuut van een grote speler, een geweldige teamprestatie of geruchten over een transfer.
Verder zijn er nog een aantal veranderingen doorgevoerd in FIFA 16 career mode, een greep uit de aanpassingen:
  • Buiten de transferperiode om vrije spelers contracteren.
  • Scoutverslagen zijn een heel kalenderjaar beschikbaar.
  • Transferbedragen zijn realistischer afgestemd op de club waarmee je speelt.
  • In vriendschappelijke wedstrijden kun je onbeperkt wisselen.

FIFA 16 trailer

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY