SHARE

De FIFA 16 Web App is in het leven geroepen zodat je op elk moment je Ultimate Team kunt updaten. Onder andere kun je in deze applicatie transfers, teamopstellingen en jouw eigen clubstatistieken bij houden.

Het is mogelijk om in de FIFA 16 Web App verschillende concept squads aan te maken. Dit is een team waar je niet over beschikt, maar waar je naartoe kunt werken. Dat houd in dat je de spelers niet in je bezit hoeft te hebben. Het is eigenlijk een ondersteuning om te onthouden hoe jij wil dat je team er uiteindelijk uit komt te zien.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen opstelling te bekijken en aan te passen. Via een PC is dit een stuk makkelijker, vanwege het feit dat met een muis werken altijd iets handiger gaat dan met de console.

FIFA 16 Web App – My Club, Transfers en Store

Zoals je waarschijnlijk wel weet vind je in de FIFA Web App enkele menu’s. Hierin kun je bijvoorbeeld ‘My Club’ zien. Daarin worden al jouw spelers, coaches, contracten en clubartikelen in opgeslagen. Uit deze selectie kun je bijvoorbeeld kiezen om spelers naar je actieve team toe te halen of om ze op de transferlijst te plaatsen.

Natuurlijk vind je ook het transfersysteem van Ultimate Team terug in de FIFA 16 Web App. Zo kun je via je PC of mobiel handelen, terwijl je jouw console niet in de buurt hebt. Bouw aan een beter team terwijl je in college zit of stiekem een korte pauze houdt op het werk.

Ook kun je er voor kiezen om het van het geluk af te laten hangen. Dan koop je met jouw coins of FIFA points bronzen, zilveren en/of gouden pakketjes. Dit doe je in de FIFA Store.

FIFA 16 Web App – Leaderboards

Interessant is natuurlijk om te kijken hoe jouw vrienden het doen tegenover jou. Via de leaderboards zie je hoe jij er voor staat tegenover jouw vrienden en andere FIFA 16 spelers over de hele wereld.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY