SHARE
FIFA 16 talenten – De FIFA 16 release heeft plaatsgevonden en wij hebben voor je de grootste talenten voor de FIFA 16 career mode op een rijtje gezet. Tussen deze FIFA 16 carrière talenten zit één Nederlander!

FIFA 16 – Grootste talenten

10. Julian Brandt

Bayer Leverkusen-middenvelder Brandt start met 74, maar kan in FIFA 16 career mode doorgroeien naar 88! Een verdiende plek dus, in de FIFA 16 talenten.

9. Niklas Süle

Zoek je een verdediger met hoge potentie in FIFA 16 carrière? Dan is Sule een geschikt talent. De speler van Hoffenheim zal zo’n 16 miljoen euro kosten, hij begint op 78 en kan maximaal 88 worden!

8. Max Meyer

Nóg een speler uit de Bundesliga in het rijtje FIFA 16 talenten. De middenvelder kan 88 worden in FIFA 16 career mode!

7. Daniele Rugani

Juventus heeft goud in handen met deze speler. In de FIFA 16 talenten verdient hij een zevende plek met een rating die kan stijgen naar 88.

6. Luke Shaw

Shaw is helaas lang geblesseerd door de dubbele beenbreuk die hij tegen PSV opliep, maar je kunt hem nog wel gebruiken in FIFA 16. Hij hoort absoluut thuis in dit rijtje grootste talenten op FIFA 16, met een potentiële rating van 88.

5. Paulo Dybala

Zomeraanwinst van Juventus Dybala kan van 78 naar 88 doorgroeien. De moeite waard dus om deze speler in je team te hebben in FIFA 16 career mode.

4. Paco Alcacer

Dit toptalent in FIFA 16 career mode kan doorgroeien naar… juist, 88. Aan de Spanjaard van Valencia heb je dus geen verkeerde in je aanval.

3. Raheem Sterling

Wat zou de potentiële rating van de jonge aanvaller zijn? 88, voor de verandering, kan het talent worden die deze zomer voor veel geld van Liverpool naar Manchester City vertrok. Sterling begint in FIFA 16 career mode met een rating van 82 en hoort dus zeker thuis bij de FIFA 16 talenten.

2. Memphis Depay

De Nederlander van Manchester United start met een rating van 81 en kan doorgroeien tot 89. De oud-PSV’er hoort natuurlijk thuis in de FIFA 16 career talenten.

1. Youri Tielemans

De pas achttienjarige Tielemans van Anderlecht loopt al een aantal jaren mee in de hoofdmacht van de topclub uit België en is met een potentiële rating van 90 de winnaar van de grootste talenten in FIFA 16 carrière.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY