SHARE

De FIFA 16 release nadert en de voetballiefhebbers kunnen hier niet op wachten. De nieuwe versie van het populaire voetbalspel FIFA komt in september uit en wij blikken hier graag op vooruit. Zo denken wij al te weten welke talenten in FIFA 16 een verhoogde ranking hebben gehad.

FIFA 16 carrière grootste talenten

Zo gaan wij er vanuit dat de FIFA 16 weer een aantal grote talenten een boost hebben gegeven. Wij denken dat bij onderstaande 10 talenten de ranking is verhoogd;

10. Aleksandar Mitrovic

Mitrovic speelde vorig seizoen 51 officiële duels voor de Belgische club Anderlecht en wist hierin 28 keer het net te vinden. Dit leverde hem een transfer naar Newcastle United op. De Engelse club betaalde maar liefst 18 miljoen euro voor Mitrovic, wat hem bij de FIFA talenten stalt.

9. Patrick Roberts

Manchester City haalde in juli deze 18-jarige Roberts weg bij Fulham voor een slordig bedrag van 7 miljoen euro. Het jeugdproduct van Fulham kwam tevens al enkele malen uit voor de nationale jeugdelftallen van Engeland.

8. Joe Gomez

Gomez is een centrale verdediger welke ook als rechtsback uit de voeten kan. Deze zomer werd de 18-jarige Gomez door Liverpool overgenomen van Charlton Athletic. Tegen Stoke City liet trainer Brendan Rodgers hem al minuten maken. Dit is er één om in de gaten te houden dit seizoen en vandaar een plekje in de FIFA 16 talenten.

7. Martin Ødegaard

Om deze talentvolle Noor is het afgelopen jaar veel te doen geweest. Alle Europese topclubs trokken zo’n beetje aan Ødegaard, die uiteindelijk koos voor Real Madrid. De 16-jarige middenvelder mocht debuteren in de hoofdmacht van Real Madrid, maar lijkt dit seizoen verhuurd te gaan worden om elders speeltijd te krijgen en ervaring op te doen.

6. Connor Wickham

Wickham is een 22-jarige spits die uitkomt voor Crystal Palace. Hij is nog niet erg fysiek in zijn spel, maar in FIFA 16 zal hij naar verwachting al fysiek gegroeid zijn.

5. Jack Wilshere

Ondanks zijn blessures de laatste jaren scoort de 23-jarige Wilshere behoorlijk hoog in FIFA 16. De middenvelder van Arsenal staat te boek als groot talent en wellicht groeit hij nog meer in rating als hij blessurevrij blijft.

4. Harry Kane

De 22-jarige Kane maakte het afgelopen seizoen een sterke indruk bij Tottenham Hotspur. Zo scoorde Kane maar liefst 21 keer in 34 wedstrijden in de Premier League. Dit levert Kane een boost op wat de ranking in FIFA 16 betreft.

3. Kevin de Bruyne

De Bruyne, nog altijd speler van VfL Wolfsburg, kent een heerlijk seizoen bij de Duitse club. Dit zorgt ervoor dat er aan alle kanten aan de middenvelder getrokken wordt. Met name Manchester City wil De Bruyne dolgraag terug naar de Premier League halen. Het goede optreden van de Belg levert hem een hoge rating op in zijn FIFA 16 carrière.

2. Paul Pogba

Pogba, ook een speler die aanbeden wordt door de topclubs in Europa. De middenvelder van Juventus is een fysiek sterke en technische speler die een heerlijk schot in de benen heeft. Dit levert Pogba in FIFA 16 carrière een mooie rating op.

1. Raheem Sterling

In de FIFA 16 talenten staat Raheem Sterling op één wat de rating betreft. Ondanks dat Sterling geen sterk seizoen speelde bij Liverpool, maakte hij de transfer naar Manchester City. Het grote talent mag zich dit jaar laten zien bij de grote Premier League-club.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY