SHARE

De tien beste spelers van FIFA 16 zijn bekend! Wij hebben voor jou een rijtje van de FIFA 16 beste spelers gemaakt. Speel jij bijvoorbeeld in je Ultimate Team met de allerbeste spelers en zorg je hiermee dat jij je vrienden verslaat.

FIFA 16 BESTELLEN

FIFA 16 beste spelers op een rij

10. James Rodríguez – Real Madrid

De pas 24-jarige middenvelder James heeft zijn kwaliteiten en talenten al laten zien bij Real Madrid en het nationale elftal van Colombia. In FIFA 16 heeft James een rating van 87 toegekend gekregen en daarom hoort hij bij de beste spelers. In FIFA 15 was deze rating nog 86.

9. Zlatan Ibrahimovic – Paris Saint-Germain

De Zweedse superster had in FIFA 15 een rating van 90 maar is in FIFA 16 weggezakt. Zo moet Ibrahimovic het doen met een rating van 88, hij zakt hiermee van de derde naar de negende plaats in de beste spelers van FIFA 16. Wel behoort Ibrahimovic nog altijd tot de top 10 hoogst gewaardeerde spelers.

8. Neymar – FC Barcelona

Op nummer 8 staat de 23-jarige Neymar gepositioneerd. Vorig jaar speelde Neymar een goed seizoen bij een goed draaiend FC Barcelona. In FIFA 15 was zijn rating 86 maar nu heeft de aanvaller een rating van 88 gekregen in de nieuwe FIFA 16.

7. Arturo Vidal – Bayern München

Vidal verliet deze zomer Juventus voor een nieuw avontuur bij Bayern München. De Chileense international heeft in de nieuwe FIFA 16 een rating van 89 gekregen. Hopelijk kan de middenvelder het waarmaken bij Bayern München dit seizoen. Het heeft hem in ieder geval de zevende plek in de top 10 FIFA 16 beste spelers opgeleverd.

6. Arjen Robben – Bayern München

In deze top 10 beste spelers in FIFA 16 staat uiteraard ook Nederlander Arjen Robben. De Oranje-international staat op de 6e plaats in deze lijst met een rating van 90, welke hij ook kreeg in FIFA 15.

5. Eden Hazard – Chelsea

Op nummer 5 in deze lijst van beste spelers in FIFA 16 staat de Belg Eden Hazard van Chelsea. Vorig seizoen was hij een vaste waarde bij Chelsea waardoor zijn rating van 88 naar 90 steeg.

4. Luis Suárez – FC Barcelona

Uiteraard mag Suárez niet ontbreken in deze lijst. Waar hij vorige editie nog op de 7e plek stond is hij nu gestegen naar plek 4. Het afgelopen seizoen scoorde Suárez 25 keer voor FC Barcelona, de club met wie hij behoorlijk wat prijzen binnensleepte. Dit levert de Uruguayaanse aanvaller een rating van 90 op in FIFA 16 en hij is dus ook een speler die zeker moet halen.

3. Manuel Neuer – Bayern München

En nog een speler van Bayern München in deze lijst. Doelman Manuel Neuer is tevens de enige goalie in de top 10 beste spelers in FIFA 16. Neuer behoudt dezelfde rating als in FIFA 15, dat is 90.

2. Cristiano Ronaldo – Real Madrid

Ronaldo, de winnaar van de Gouden Bal 2015 staat op de (verrassende) 2e plaats van FIFA 16. De rating van Ronaldo steeg van 92 naar 93 het afgelopen jaar, maar de Portugees heeft opnieuw niet de hoogste waardering in FIFA 16.

1. Lionel Messi – FC Barcelona

Lionel Messi is opnieuw de winnaar in het klassement FIFA 16 beste spelers. De rating van de Argentijnse dribbelaar stijgt van 93 naar 94 deze jaargang. Ook staat Messi opnieuw op de cover van de nieuwe FIFA 16.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY