SHARE

FIFA 16 KOPEN

FIFA 16 beste Nederlandse spelers op een rij

10. Georginio Wijnaldum

De middenvelder stapte deze zomer over van PSV naar Newcastle United en valt nog net binnen de top 10 beste Nederlandse spelers op FIFA 16. Hij doet het aardig bij zijn nieuwe club en krijgt een rating van 80 in FIFA 16.

9. Kevin Strootman

Wat is het ontzettend jammer dat deze man zo vaak geblesseerd is. Op dit moment is Strootman weer langdurig geblesseerd en het is te hopen dat hij nog ooit kan laten zien wat hij in zijn tijd bij PSV en in het begin bij AS Roma liet zien. Ondanks zijn blessures staat hij nog in de lijst van FIFA 16 beste spelers uit Nederland.

8. Nigel de Jong

De routinier van AC Milan is een middenvelder die geen duel uit de weg gaat. Hij behoudt zijn rating van 81 en verovert hiermee plek 8 in de beste spelers op FIFA 16.

7. Memphis Depay

Depay maakt een stormachtige ontwikkeling door en begint ook bij Manchester United zijn draai te vinden. Onder Louis van Gaal begint hij doelpunten te scoren, net zoals hij bij PSV vaak liet zien. Hij steeg van 78 naar 81 en staat hiermee op plek 7.

6. Jasper Cillessen

JA! Een Eredivisie-speler in de lijst met beste Nederlandse spelers op FIFA 16. De goalie van Ajax is gestegen naar een rating van 82 en pakt hiermee de zesde plek.

5. Stefan de Vrij

De verdediger van Lazio Roma is de grootste steiger in deze lijst. Met een stijging van 4 punten komt De Vrij uit op een rating van 82, wat hem een mooie vijfde plek oplevert in FIFA 16 beste Nederlandse spelers. Een vaste basisplaats bij Lazio Roma heeft hiervoor gezorgd.

4. Klaas-Jan Huntelaar

De aanvaller van Schalke 04 heeft weliswaar twee punten ingeleverd ten opzichte van FIFA 15, maar blijft in de lijst FIFA 16 beste spelers uit Nederland staan.

3. Robin van Persie

Van Persie stapte deze zomer over van Manchester United naar het Turkse Fenerbahce. Helemaal uit de verf komt hij nog niet in Istanbul, maar wij zijn er van overtuigd dat hij de ware Van Persie nog gaat laten zien. Hij is van 88 naar 84 algemeen gezakt.

2. Wesley Sneijder

Nog een speler uit de Turkse competitie. Wesley Sneijder van Galatasaray bewijst nog wekelijks zijn waarde voor de Turken. Hij is publiekslieveling in Istanbul en met een rating van 84 blijft hij op plek 2 in de FIFA 16 beste Nederlandse spelers.

1. Arjen Robben

De absolute nummer 1 van de beste Nederlandse spelers in FIFA 16 is natuurlijk Arjen Robben. De aanvaller van Bayern München is nog steeds een van de beste voetballers ter wereld, ondanks zijn blessuregevoeligheid.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY