SHARE
Bij FIFA 16 kijk je natuurlijk al snel naar wat de veranderingen zijn en hoe de stats er voor staan. Om die reden brengen wij jou een lijst met de beste dribbelaars van FIFA 16. Daarnaast hebben we ook nog voldoende andere lijstjes met ratings voor je op een rij staan.

FIFA 16 BESTELLEN

FIFA 16 beste dribbelaars

In de lijst hieronder zie je welke FIFA 16-spelers de beste dribbelaars in de game zijn. Er komen zeker wat verassende namen in terug. Dus kijk snel naar de lijst: FIFA 16 – Beste dribbelaars.

12. Mario Götze (Dribbelen: 90)

Hij speelt bij Bayern München niet helemaal op zijn favoriete positie. Maar de maker van de beslissende goal in de WK-finale is van onschatbare waarde voor de sterrenploeg van Josep Guardiola, mede door zijn uitstekende dribbel. Met een dribbel van 90 hoort hij thuis in de FIFA 16 beste dribbels.

11. Yacine Brahimi (Dribbelen: 90)

Waarschijnlijk de meest onbekende naam in de spelers met de beste dribbels in FIFA 16. Bij zijn ploeg FC Porto schittert hij wekelijks met zijn uitstekende dribbels. Een rating van 90, net als Götze.

10. Luis Suarez (Dribbelen: 90)

De Uruguayaan houdt zich prima staande bij FC Barcelona en de ex-speler van onder meer Ajax en Liverpool doet dit vaak met zijn uitstekende dribbels. Een rating van 90 in FIFA 16 voor dribbelaar Suarez.

9. Andrés Iniesta (Dribbelen: 90)

De vaste steunpilaar van FC Barcelona en nog steeds van onschatbare waarde voor de Catalanen. De regisseur van het middenveld krijgt een rating van 90 voor zijn dribbels.

8. Thiago Alcantara (Dribbelen: 90)

Genoot zijn jeugdopleiding bij FC Barcelona maar koos daarna voor FC Bayern München. De uitstekende dribbelaar krijgt een rating van 90. Met deze statistiek hoort hij natuurlijk bij de beste dribbelaars in FIFA 16.

7. Juan Cuadrado (Dribbelen: 90)

De Colombiaan speelt momenteel voor Juventus, nadat zijn avontuur bij Chelsea geen succes werd. Toch is hij het dribbelen niet verleerd en krijgt hij een rating van 90 in FIFA 16.

6. Franck Ribery (Dribbelen: 91)

De laatste tijd hebben we weinig kunnen genieten van Ribery, door talloze blessures. Het is te hopen dat de Fransman weer op zijn oude niveau terugkeert en zijn uitstekende dribbels weer op de grasmat vertoont. Hij krijgt een rating van 91.

5. Cristiano Ronaldo (Dribbelen: 93)

Als pure sang dribbelaar doet Ronaldo het aardig met een stat van 93, toch staat hij ‘maar’ op een vijfde plek in de FIFA 16 beste dribbelaars. Iets wat we niet vaak meemaken bij deze geweldenaar van Real Madrid.

4. Arjen Robben (Dribbelen: 93)

Zonder meer de beste Nederlandse voetballer op dit moment, ondanks zijn vele blessures. Vooral het snijden naar binnen met de bal is zijn grote kwaliteit.

3. Eden Hazard (Dribbelen: 94)

Hazard is een speler die in potentie het niveau van Ronaldo en Messi kan bereiken. Vorig jaar blonk hij uit bij Chelsea, echter laat hij dit seizoen weinig van zijn kunnen zien.

2. Neymar (Dribbelen: 94)

In de FIFA 16 beste dribbelaars hoort Neymar natuurlijk thuis. Met een rating van 94 bezet de Braziliaan plek twee. Hij past perfect in het tiki-taka voetbal van de FC Barcelona.

1. Lionel Messi (Dribbelen: 96)

Wie de beste dribbelaar van FIFA 16 is? Juist ja, Lionel Messi. De Argentijn is in zijn geheel ook de beste speler in de game en blinkt mede dankzij zijn magistraal dribbelend vermogen uit bij FC Barcelona.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY