SHARE

FIFA 15 is één van de populairste voetbal games. De FIFA 15-demo werd vorig jaar door EA Sports beschikbaar gesteld. FIFA 15 werd meteen de meest gespeelde demo ooit van EA Sports. De demo van FIFA 15 werd wereldwijd al door maar liefst 5,5 miljoen spelers gespeeld op de PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 en Xbox One.

De nieuwe FIFA 15

FIFA 15 ligt sinds 25 september officieel in de Nederlandse winkels. FIFA 15 wordt door veel gamers gezien als de beste voetbal game onder de voetbal games en kent veel verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. FIFA 15 spelen is daarom nog nooit zo leuk en realistisch geweest.

Wil je naar een echte wedstrijd voor een lage prijs? Biedt hier mee op topwedstrijden in Europa en van het Nederlands elftal!

FIFA 15 bestellen

FIFA 15 heeft 600 nieuwe emotionele reacties in het spel geplaatst om reacties om mislukte kansen of zware tackles realistischer te maken. Spelers in FIFA 15 zien er atletischer uit en de gezichten zijn gedetailleerder weergegeven dan ooit tevoren. Tenues bewegen ook mee met de bewegingen van de spelers. De ondergrond waarop gespeeld wordt, verslijt naar mate de wedstrijd vordert. FIFA 15 heeft het levendiger gemaakt met echte man-tegen-man gevechten, waarbij je kan zien dat er aan het shirt getrokken wordt. Met FIFA 15 spelen is realistischer dan ooit!

Fifa 15 Ultimate team

FIFA 15 heeft ook de speltypes verbeterd en uitgebreid. Ultimate team is het populairste speltype van FIFA 15. Nieuwe functies als conceptteams, waarbij je een team kan samenstellen om te plannen welke spelers jij wilt aanschaffen voor jouw team in FIFA 15 Ultimate team. Ook kan je nu vriendschappelijke seizoenen spelen met je Ultimate team en coins verzamelen. In FIFA 15 is het ook mogelijk om spelers te lenen. Sluit een huurcontract af met een speler en gebruik deze speler handig tijdens zijn periode. Wil je een sterspeler kopen maar heb je niet genoeg coins? Koop hier je FUT coins en krijg voor nog geen 20 euro, 300.000 coins!

Fifa 15 carrière

FIFA 15 beschikt weer over een speltype Carrière. Hierin kan jij als coach een team coach, spelers zoeken voor jou team en een superster scouten voor jou ploeg. Met verbeterde ontwikkeling in FIFA 15 zullen talenten sneller ontwikkelen wanneer zij in worden gezet. Oudere spelers zullen minder snel stoppen zodra zij ouder worden. In Carrière zullen scouts nu weten waar de zwakke plek ligt in jouw team en daar zal de scout op gaan zoeken zodat jij de perfecte speler scout voor jouw FIFA 15 Carrière.

Fifa 15 trailer

Wil je zien hoe levensecht FIFA 15 is? Kijk hier dan naar de FIFA 15 trailer en zie hoe de verbeteringen in het beste spel onder de voetbal games tot zijn recht komen.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY