SHARE

FUT staat voor FIFA Ultimate Team. FIFA 15 Ultimate team is het populairste speltype van FIFA. Met maar liefst 12 miljoen wedstrijden per dag is het met stipt de populairste game binnen FIFA 15. Met weer een nieuwe versie van FIFA zijn er ook weer verbeteringen in Ultimate Team. Onder andere conceptteams, vriendschappelijke seizoenen en leenspelers zijn in Ultimate Team betrokken.

Conceptteams

In FIFA 15 Ultimate Team kan je gebruik maken van conceptteams. Met het invoeren van een conceptteam maak jij jouw planning voor het creëren van jouw allerbeste Ultimate Team. Je kan gebruik maken van conceptteams om jou aankopen te plannen en formaties uit te proberen voor de hoogste teamgeest. FUT 15 wordt hiermee nog uitdagender en motiveert je jouw Ultimate Team op te bouwen.

Vriendschappelijke seizoenen

Het is in FIFA 15 Ultimate Team nu ook mogelijk om een vriendschappelijk duel te spelen tegen vrienden. Hiermee daag jij jouw FIFA-vrienden uit om te winnen van jouw Ultimate Team. Test of jij het beste team in FIFA hebt of misschien ben jij wel gewoon super goed. Maak je team beter met FIFA coins en zorg dat jij de beste Ultimate Team hebt.

Leenspelers

Nieuw in FIFA 15 Ultimate Team is de mogelijkheid om topspelers te lenen. Hiermee is het mogelijk een sterspeler te contracteren en te gebruiken in de belangrijkste wedstrijden die je speelt. FUT maakt het dus mogelijk de meest gewilde spelers en duurste spelers in Ultimate Team te contracteren en te gebruiken.

FIFA 15 Ultimate Team Coins

Om spelers te kopen heb je Fut coins nodig. FIFA coins kan je winnen door wedstrijden te spelen. Je ontvangt dan rond de 400-500 coins per wedstrijd. Dit betekent dat je lang moet sparen voordat je een goede speler kan kopen. Dit maakt Ultmate Team wel extra moeilijk en uitdagend. Je kan ook FIFA-punten kopen of FIFA coins kopen. Dit kan je doen via verschillende websites. Je ontvangt dan FIFA-punten of Fut coins in ruil voor een geldbedrag.

SHARE
Previous articleNacompetitie
Next articleFIFA 15 Carrière

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY