SHARE

Fifa 15 carrière is één van de populairste speltypen binnen Fifa 15. Fifa 15 carrière wordt steeds leuker doordat de juiste spelers vinden en beheren nu nog realistischer is. In carrière is de ontwikkeling van spelers flink verbeterd. Jonge talenten met veel potentie in Fifa 15 ontwikkelen zich sneller zodra zijn speeltijd krijgen. De oudere spelers in Fifa 15 stoppen juist minder snel.

Scouts in Fifa 15 carrière gaan op zoek naar de zwakke plek in jouw elftal en gaan daar een sterspeler voor vinden. Met een nieuw systeem in de transfermarkt van Fifa 15 carrière is het nog makkelijk de juiste speler voor jouw team te vinden. In het teammanagement kan je bij Fifa 15 zes verschillende formaties samenstellen. Op basis van je tegenstander kies jij in Fifa 15 carrière de beste opstelling voor die ene wedstrijd.

De beste spelers voor jouw team in Fifa 15 carrière

Ben jij op zoek naar de speler die perfect in jouw Fifa carrière-team past? De speler met de meeste snelheid of de speler met de meeste schotkracht? In Fifa 15 carrière is het vinden van spelers met veel potentie belangrijk voor verdienen van geld met je club. Spelers met de meeste potentie in Fifa 15 vind je hier. Wil je super jonge spelers naar jouw team halen in je carrière en ze opleiden tot een wereldster in Fifa 15? Zoek je spelers om vette skill moves te gebruiken in je wedstrijd van Fifa 15 en je tegenstander het bos in te sturen? Vindt de spelers met de meeste eigenschappen die je zoekt voor jouw carrière hier.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY