SHARE
Één van de mooiste voetbaldagen van het jaar staat weer voor de deur: Boxing Day op 26 december. De traditionele speeldag op Tweede Kerstdag in de Premier League leeft bij iedere Engelse voetbalsupporter en vaak ook bij de Europese voetbalfans.
Ook in Nederland is het een paar jaar geprobeerd, maar zonder succes. Daarom kunnen we op Tweede Kerstdag alleen nog genieten van het voetbal in Engeland. Niet dat dit het minder leuk maakt, want elke Premier League Boxing Day brengt spektakel met zich mee. Er wordt overigens niet alleen in de Premier League gevoetbald, maar alle clubs uit Engelse profcompetities komen in actie op deze speciale voetbaldag.

Programma Boxing Day

Elk jaar staat er een mooi programma klaar op tweede kerstdag in de Premier League. Ook in het seizoen 2016/2017 kijken veel mensen er naar uit. Terwijl iedereen vakantie houdt en bij de familie zit is er gelukkig toch nog wat voetbal op TV. Wanneer het programma bekend wordt voor 2016 plaatsen wij als V-bal het online.

Boxing Day live op V-bal.nl

Bekijk hier de mooiste wedstrijden uit de Premier League met de gratis livestreams voor. Alle toppers van Tweede Kerstdag in de Premier League zullen door middel van gratis live streams te zien zijn op V-bal.nl. Dus heb je niks te doen op Tweede Kerstdag? Bezoek V-bal.nl en bekijk de mooiste wedstrijden van de kerst, helemaal gratis. Trouwens, eigenlijk zou je altijd tijd vrij moeten maken voor de wedstrijden op Boxing Day in de Premier League.
SHARE
Previous articleOver FIFA 15
Next articleOver EK 2016

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY